Ce trenduri și culori pentru mobilier de bucătărie sunt actuale în 2024?

Regula de bază în a designului de interior într-o bucătărie modernă este combinația între estetica contemporană și funcționalitatea practică. De-a lungul timpului au apărut numeroase trenduri notabile de la care poți să te inspiri, dar care îți oferă în același timp libertatea de a alegere stilul și culorile care îți sunt cele mai aproape de suflet. Echipa de designeri Rimobel ține mereu pasul ultimelor tendințe, descoperindu-le la justa valoare în fiecare proiect de mobilier.

Iată TOP 3 trenduri pe care merită să le știi ca să alegi cea mai stilată, confortabilă și funcțională bucătărie la comandă în 2024:

Alege culori și materiale sustenabile pentru bucătăria ta.

Tendințele culorilor de mobilier în 2024 devin tot mai variate. Bucătăriile moderne adoptă paleta culorilor naturale, oferind un aspect autentic și prietenos. Tonuri de verde, bej și albastru sunt preferate pentru a crea o atmosferă relaxantă. De asemenea, mobilierul eco-friendly pentru bucătărie manifestat prin utilizarea lemnului, pietrei și marmurei în design adaugă un element de eleganță și durabilitate, subliniind dorința de a aduce naturalețe și confort în interiorul bucătăriei tale. Sustenabilitatea în designul de bucătărie înseamnă confortă, o atmosferă caldă, liniștită și cât mai funcțională.

Combină stilurile și tendințele după preferințele și necesitățile individuale.
Bucătăriile la comandă pot fi personalizate în cele mai variate stiluri precum neoclasic, clasic, Loft, rustic, scandinav, hi-tech, provence sau eclectic. Această abordare oferă posibilitatea de a adapta designul la preferințele și necesitățile individuale ale familiei tale. Poți opta pentru o idee de decor minimalist în bucătărie și o combinație de stiluri elegante – tu alegi direcția de amenajare, iar echipa Rimobel te ajută să o transpui în relaitate.