Tendințele de design de bucătărie în 2023 - Amatto

Tendințele de design de bucătărie în 2023

Designul bucătăriei este un element important al oricărei case, unde petrecem timp gătind, socializând cu cei dragi și relaxându-ne. În 2023, putem aștepta câteva tendințe care vor influența designul bucătăriilor.

Design ecologic

Acesta este unul dintre trendurile care vor crește utilizarea materialelor ecologice, cum ar fi lemnul, piatra și lutul, precum și a dispozitivelor inteligente și a aparatelor electrocasnice eficiente din punct de vedere energetic, inclusiv panouri solare și plite cu inducție.

Soluții colorate îndrăznețe

Culorile puternice și saturate, cum ar fi albastru, verde, galben și roșu, vor fi utilizate ca accente de culoare pentru mobilierul, pereții, decorul și accesoriile bucătăriei. Combinarea culorilor tradiționale, cum ar fi alb, gri și negru, va fi de asemenea populară.

Insule de bucătărie

Variația lor va permite utilizarea insulelor pentru diferite scopuri, inclusiv gătitul, masa de prânz sau depozitarea de vase, precum și pentru separarea spațiului între bucătărie și living.

Dispozitive inteligente

Frigiderele, cuptoarele, mașinile de spălat vase și cafetierele inteligente, care pot fi controlate prin intermediul smartphone-urilor și a asistenților vocali, vor simplifica procesul de gătit și îl vor face mai convenabil.

Minimalism

Minimalismul va rămâne popular în designul bucătăriilor în 2023. Mobilierul va avea forme simple și suprafețe netede fără excese și ornamente, ceea ce este potrivit pentru iubitorii de minimalism și practicitate.

blog-caver
girl-form

Luăm măsurătorile GRATUIT la domiciliu

Designerul vine la dvs. acasă cu mostre de materiale, proiectează viitoarea bucătărie și calculează costul