Cum aleg culoarea potrivită pentru interiorul bucătăriei mele? - Amatto

Cum aleg culoarea potrivită pentru interiorul bucătăriei mele?

Înainte de a cumpăra sau de a avea o bucătărie pe comandă, trebuie să alegeți configurația și culoarea. În timp ce prima este simplă – trebuie doar să vă ghidați după nevoile, capacitățile și opțiunile dumneavoastră – cea de-a doua este mult mai complicată. Nu este întotdeauna o idee bună să te oprești la culorile tale preferate. Haideți să aflăm ce trebuie să luați în considerare pentru a nu face o greșeală și a nu fi dezamăgit.

Dimensiunile camerei. Proprietarii fericiți de bucătării spațioase pot experimenta cu culori. Un designer profesionist este capabil să amestece chiar și trei nuanțe atât de măiestrit încât bucătăria să arate perfect. Dar, cel mai adesea, este vorba de o soluție bicoloră.

O cameră mică, pe de altă parte, are nevoie de o extensie vizuală a spațiului. Nuanțele de lumină fac o treabă excelentă. Bucătăria nu trebuie să fie supraîncărcată cu combinații de culori – cel mai bine este să rămânem la monocromie.

Gradul de iluminare. Dacă fereastra bucătăriei dvs. nu primește prea mult soare în cea mai mare parte a zilei, un interior de culoare deschisă va compensa lipsa soarelui. Elementele decorative luminoase (portocaliu, galben) sunt, de asemenea, un bun adaos.

Tonurile reci, cum ar fi griul, argintiul, variațiile de albastru și albastru și verdele, pot ajuta la o cameră prea luminoasă.

blog-caver
girl-form

Măsurători gratuite la domiciliul dumneavoastră

Designerul vine la tine acasă cu mostre de materiale, proiectează bucătăria și calculează gratuit costul.